100% Franse chauffeurs
Ruim 80 vrachtwagens
Persoonlijk contact
Snel antwoord
  • 100% Franse chauffeurs
  • Ruim 80 vrachtwagens
  • Persoonlijk contact
  • Snel antwoord

Transport van en naar Zwitserland

Doet u zaken met Zwitserland? Wilt u uw goederen daar vandaan halen, of daar geleverd hebben? En zoekt u een betrouwbare partner om dit te vervoeren? Dan bent u bij Van Wijngen aan het juiste adres! Wij bieden dagelijks transport aan tussen Nederland en Zwitserland, waarbij we ook tussenstops in België of Frankrijk kunnen verzorgen.

We werken met chauffeurs en transportplanners die de Zwitserse talen spreken (Zwitserduits, Frans en Italiaans). Zwitserland valt niet onder de EU, daarom gelden er specifieke regels bij de douane. Onze kennis en ervaring op dit gebied zorgen ervoor dat alle processen efficiënt verlopen.

Gebruik van complete trailer 

Complete vrachten naar Zwitserland

Voor complete vrachten tussen Nederland en Zwitserland zijn wij een betrouwbare partij. U kunt hierbij gebruik maken van de volledige inhoud van onze trailer. Wij vertellen u graag meer over ons wagenpark:

  • Kastentrailers voor diefstalgevoelige goederen
  • Tautliners om via het dak of de zijkant te laden
  • Megatrailers om goederen tot een hoogte van 3 meter te laden

Met een wagenpark van meer dan 100 eenheden kunnen wij aan veel transportwensen voldoen.

Groupage tussen Zwitserland en Nederland

Kosten besparen met een deelvracht

Heeft u niet de volledige inhoud van een trailer nodig voor uw transport van of naar Zwitserland? Dan kunt u besparen op de transportkosten, door een deelvracht te boeken. In dat geval groeperen wij verschillende zendingen van of naar Zwitserland in één trailer. Wij delen alles zo efficiënt mogelijk in, zodat u kosten op uw transport bespaart!

Machines vervoeren van en naar Zwitserland

Juiste kennis en wagenpark om uw machines te vervoeren

Om uw machines van Nederland of België naar Zwitserland te vervoeren, beschikken wij over het juiste materiaal, met ervaren chauffeurs die de taal spreken.

Megatrailers en gewone tautliners zijn onderdeel van ons wagenpark. Via de zijkant of via het dak van deze opleggers kunnen we eenvoudig machines laden. De megatrailers hebben een binnenhoogte van 300 centimeter, waardoor we vrijwel alle machines kunnen vervoeren naar Zwitserland. Dit alles gebeurt zonder dat ze onderweg overgeladen moeten worden. We beschikken daarnaast over de juiste documenten voor Zwitserland. Onze gekwalificeerde chauffeurs leveren moeiteloos uw machines tot aan de eindontvanger.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van transport voor uw bedrijf?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

Planner Frankrijk