100% Franse chauffeurs
Ruim 80 vrachtwagens
Persoonlijk contact
Snel antwoord

Transport Zwitserland

  • 100% Franse chauffeurs
  • Ruim 80 vrachtwagens
  • Persoonlijk contact
  • Snel antwoord

Transport naar Zwitserland

Ontdek moeiteloos transport van en naar Zwitserland met Van Wijngen! Als u zakendoet met Zwitserland en op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw transport naar Zwitserland, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Van Wijngen zijn we gespecialiseerd in dagelijks transport tussen Nederland en Zwitserland, met de mogelijkheid van tussenstops in België of Frankrijk.

Ons team bestaat uit toegewijde chauffeurs en transportplanners die de Zwitserse talen beheersen, waaronder Zwitsers-Duits, Frans en Italiaans. Aangezien Zwitserland niet onder de EU valt, vereist het douaneprocessen met specifieke regels. Met onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van transport naar Zwitserland, zorgen wij ervoor dat alle procedures efficiënt worden afgehandeld, zodat uw transport naar Zwitserland soepel verloopt. Van Wijngen is dé partner die uw logistieke uitdagingen begrijpt en aanpakt.

Complete Vrachten naar Zwitserland met Van Wijngen

Of het nu gaat om diefstalgevoelige goederen, industriële ladingen of FTL-transport, wij bieden uitgebreide oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen. Maak gebruik van onze ervaring en betrouwbaarheid voor een soepel verloop van uw transport naar Zwitserland. Ontdek onze diverse transportopties en maak gebruik van onze uitgebreide vloot van meer dan 80+ eenheden.

FTL – complete vrachten tot 25 ton

Bij FTL-transport, ook bekend als Full Trailer Load, kunt u profiteren van het volledige laadvermogen van onze trailer. Dit kan variëren van 33 europallets (80 x 120 cm) tot 26 blokpallets (100 x 120 cm), met een maximaal gewicht van 25.000 kilo.

Tautliners voor industriële goederen en grondstoffen

Voor industrieel transport naar Zwitserland maken we gebruik van tautliners. Deze tautliners hebben een interne hoogte van 2.60M, 2.80M of 3M, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Veiligheid gegarandeerd met kastenwagens

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het gebruik van kastenwagens, ideaal voor beveiligd transport van diefstalgevoelige goederen. Op deze manier zorgen we ervoor dat al uw ladingen veilig en ongeschonden hun bestemming bereiken!

Groupage transport naar Zwitserland en Nederland

Ontdek de efficiëntie van groupage transport met Van Wijngen. Deze slimme logistieke methode bundelt diverse kleine ladingen tot één grote zending. Wat het nog beter maakt? Al deze ladingen delen dezelfde vrachtwagen, waardoor niet alleen de kosten worden verlaagd, maar ook de impact op het milieu afneemt door minder vrachtwagens op de weg. Een win-winsituatie! Ideaal voor kleine tot middelgrote zendingen.

Bij ons regelen we niet alleen groupage transport, maar bieden we ook specifieke oplossingen voor groupage transport naar Zwitserland. Door onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat alles vlot en efficiënt op de gewenste bestemming aankomt. Kies voor gemak, besparingen en een milieuvriendelijke aanpak met ons groupage transport naar Zwitserland en Nederland!

pallet transport

Pallet transport naar Zwitserland

Uw pallet bereikt binnen enkele dagen elke hoek van Zwitserland, dankzij ons toegewijde transportnetwerk Zwitserland. Met een vloot van 80+ vrachtwagens verzorgen wij het transport van uw pallets door heel Zwitserland. Bovendien halen we met onze eigen vrachtwagens moeiteloos pallets op vanuit diverse locaties in Zwitserland, waardoor wij niet afhankelijk zijn van externe bedrijfsnetwerken.

Bij ons is het credo: alles zoveel mogelijk in eigen beheer, vanaf het vertrekpunt tot aan de eindontvanger. Dit waarborgt dat wij volledige controle hebben over het verzenden van uw pallets naar Zwitserland. Kies voor betrouwbaar en efficiënt pallet transport naar Zwitserland met onze diensten.

Machine transport

Vervoer van Machines van en naar Zwitserland

Met de juiste expertise en een geavanceerd wagenpark zorgen wij voor het naadloze transport van uw machines. Of het nu van Nederland of België naar Zwitserland gaat, wij hebben het geschikte materieel en ervaren chauffeurs die de taal spreken.

Ons wagenpark omvat zowel megatrailers als gewone tautliners. Dankzij de veelzijdigheid van deze trailers, met laadmogelijkheden via de zijkant of het dak, kunnen we uw machines efficiënt laden. De megatrailers hebben een indrukwekkende binnenhoogte van 300 centimeter, waardoor vrijwel alle machines moeiteloos naar Zwitserland kunnen worden vervoerd, zonder tussentijds overladen. Plus, we hebben alle benodigde documentatie voor transport naar Zwitserland.

Onze gekwalificeerde chauffeurs, die de taal spreken, zorgen voor een vlekkeloze levering van uw machines, rechtstreeks tot aan de eindontvanger.

Benieuwd naar onze transportoplossingen voor transport naar Zwitserland voor uw bedrijf?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

Planner Frankrijk