100% Franse chauffeurs
Ruim 80 vrachtwagens
Persoonlijk contact
Snel antwoord

Transport Frankrijk

 • 100% Franse chauffeurs
 • Ruim 80 vrachtwagens
 • Persoonlijk contact
 • Snel antwoord
Transportbedrijf in Frankrijk

Transport van en naar Frankrijk

Onze kernactiviteit is internationaal transport van en naar Frankrijk. Heeft u goederen die naar Frankrijk vervoerd moeten worden? Of wilt u uw goederen van Frankrijk naar Nederland laten brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als Frankrijk specialist hebben wij een streepje voor op onze concurrenten en kunnen wij uw transport als geen ander regelen.

Onze vrachtwagens rijden dagelijks tussen Frankrijk en Nederland. Onderweg passeren we daarbij natuurlijk België, dus ook transport van België naar Frankrijk of van Frankrijk naar België kunnen wij voor u verzorgen. Bent u dus op zoek naar een expert in transport naar Frankrijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Transportbedrijf onderweg naar Frankrijk

Compleet transport naar Frankrijk en Nederland

Full trailer load

FTL – complete vrachten tot 25 ton

Bij FTL transport maken klanten gebruik van het volledige laadvermogen van onze trailer. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om 33 europallets (80 x 120 cm) of 26 blokpallets (100 x 120 cm) tot maximaal 25000 kilo.

Tautliners voor Industriële goederen en grondstoffen

Om industrieel transport uit te voeren voor transport naar Frankrijk, maken wij gebruik van tautliners. Zo’n tautliner heeft een binnenhoogte van 2,60 meter, 2,80 of 3 meter, afhankelijk van uw wensen.

Veiligheid met kastenwagens

Ook kunnen wij gebruik maken van kastenwagens, voor beveiligd transport, van diefstalgevoelige goederen.

 

Groupage naar Frankrijk

Groupage transport naar Frankrijk en Nederland

Groupage transport naar Frankrijk bespaart geld!

 • Soepel vervoer door de inzet van Franse chauffeurs.

Chauffeurs die de taal spreken vinden verschillende laad- en losadressen in Frankrijk veel sneller.

 • Chauffeurs die de taal en routes kennen

Onze Franstalige chauffeurs kunnen makkelijker communiceren met leveradressen, om zo de juiste goederen aan te leveren op het juiste adres.

 • Profiteer van efficiënt groupage transport naar Frankrijk

Omdat wij rechtstreeks contact hebben met de chauffeurs, hebben wij alle deelzending goed onder controle. Zo verloopt het transport van uw goederen vlekkeloos.

 

Transport Frankrijk

Pallet transport naar Frankrijk

Uw pallet binnen enkele dagen in heel Frankrijk geleverd of geladen

Uw pallet naar Frankrijk kunnen wij met ons 80-tal vrachtwagens door heel het land verzorgen. Daarnaast kunnen wij met ons wagenpark uw pallets vanuit heel Frankrijk op halen. Hierbij maken wij gebruik van eigen vrachtwagens en zijn wij niet afhankelijk van het netwerk van andere bedrijven.

Ons credo is alles zo veel mogelijk in eigen beheer tot aan de eindontvanger. Zodoende hebben wij alles in de hand om uw pallet te verzenden naar Frankrijk.

Vrachtwagen in Parijs

Leveringen in de binnensteden van Frankrijk

Levering van uw goederen tot aan de eindontvanger

In veel binnensteden van Frankrijk zijn vrachtwagens verboden. Door onze ervaring weten wij op welke momenten wij onze bakwagens in moeten zetten of gebruik moeten maken van bestelbussen.

Zo zijn onze chauffeurs in staat om in de kleinste straatjes van Parijs uw goederen netjes en op tijd af te leveren of op te halen.

Waarom u voor van Wijngen moet kiezen

Ruim 80 eigen vrachtwagens

1 van de grootste Nederlandse transportbedrijven naar Frankrijk

Van Wijngen is het ideale transportbedrijf voor transport naar Frankrijk. Wij vervoeren alles met onze eigen vrachtwagens. Zo zijn wij flexibeler, hebben wij meer controle over uw goederen en kunnen wij sneller schakelen. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Door persoonlijk contact beantwoorden wij daarnaast direct al uw vragen.

Omdat wij continu investeren in nieuw materieel, beschikken wij ook over een moderne vloot. Omdat wij daardoor ook gebruik maken van de schoonste dieselmotoren kunt u altijd rekenen op duurzame oplossingen voor uw transporten naar Frankrijk. Ook beschikken wij over een verscheidenheid aan voertuigen. Om pallets in de Franse binnensteden af te leveren of voor transporten naar kleinere locaties in Zuid-Frankrijk zetten wij onze kleinere bakwagens in.

Veel klanten verwachten dat wij als vervoerder via de zijkant of het dak van de trailer laden. In dat geval zetten wij uiteraard de modernste tautliners in. Voor hoogwaardige goederen, met risico op diefstal, zetten wij kastenwagens in. Als onderweg pauze gehouden moet worden, gebeurt dit uiteraard alleen op beveiligde parkeerplaatsen. Zo is de kans op diefstal minimaal.

100% Franse chauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs die de taal, cultuur en weg kennen

Veel transportbedrijven maken tegenwoordig gebruik van Oost-Europese chauffeurs. Wij kiezen liever voor kwaliteit en hebben alleen vrachtwagenchauffeurs uit Frankrijk in dienst. Deze chauffeurs kennen de weg, de cultuur en de taal. Zo staan wij garant voor betere communicatie met uw opdrachtgever en snellere leveringen. Dit laat een professionele indruk achter bij uw klant in Frankrijk. Onze chauffeurs zijn experts in het transport van en naar Frankrijk.

Centrale planning in Breda

Minder risico op schade en verlies tijdens transport naar Frankrijk

In tegenstelling tot veel Frankrijk vervoerders, laden wij zendingen niet op verschillende depots over tijdens het transport. Vanuit Breda sturen wij alle vrachtwagens aan. Hier zetten wij alle vrachten op route tot aan de eindontvangers in Frankrijk. Dit verlaagt het risico op schade en verlies.

Onze logistieke medewerkers hebben vanuit Breda de absolute controle over al uw zendingen. Daardoor kunnen wij direct al uw vragen betreffende uw zending beantwoorden. Zo hebben wij ook de flexibiliteit om op ieder moment te schakelen, indien nodig. Ook geven wij graag vooraf inzicht in de kosten voor het transport naar Frankrijk. Zo ligt er altijd een passende offerte met een scherpe prijs.

Warehousing in Frankrijk

Altijd een snelle oplossing

Door jarenlange ervaring met transport naar Frankrijk is ons netwerk enorm. Zo bieden wij warehousing in heel Frankrijk aan. Het komt wel eens voor dat distributiecentra goederen weigeren, om verschillende redenen. In deze gevallen zijn wij altijd in staat om snelle en voordelige oplossingen aan te bieden om uw goederen tijdens het transport naar Frankrijk in dit soort situaties op te slaan.

Feestdagen Frankrijk 2023

 • 1 januari: Jour de l’An (Nieuwjaarsdag)
 • 10 april: Lundi de Pâques (Paasmaandag)
 • 1 mei: Fête de Travail (Dag van de Arbeid)
 • 8 mei: Fête de la Victoire (Wapenstilstand 1945)
 • 18 mei: Jour de l’Ascension (Hemelvaartsdag)
 • 29 mei: Lundi de Pentecôte (Tweede Pinksterdag)
 • 14 juli: Fête Nationale / Quatorze Juillet (Nationale Feestdag)
 • 15 augustus: Marie l’Assomption (Maria Tenhemelopneming)
 • 1 november: Toussaint (Allerheiligen)
 • 11 november: Jour de l’Armistice (Wapenstilstand 1918)
 • 25 december: Noël (Eerste Kerstdag)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van transport voor uw bedrijf?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

Planner Frankrijk