100% Franse chauffeurs
Ruim 80 vrachtwagens
Persoonlijk contact
Snel antwoord

Transport Frankrijk

 • 100% Franse chauffeurs
 • Ruim 80 vrachtwagens
 • Persoonlijk contact
 • Snel antwoord
Transportbedrijf in Frankrijk

Transport naar Frankrijk

Onze kernactiviteit is internationaal transport van en naar Frankrijk. Moet uw vracht de grens over richting Frankrijk? Of wilt u goederen vanuit Frankrijk naar Nederland laten vervoeren? Dan zit u bij ons goed. Dankzij onze uitgebreide ervaring als specialist in Frankrijk, hebben wij een voorsprong op de concurrentie en kunnen wij uw transport probleemloos regelen.

Onze vrachtwagens zijn dagelijks onderweg tussen Frankrijk en Nederland, met mogelijkheid tot tussenstops in België. Dus, of het nu gaat om transport van België naar Frankrijk of van Frankrijk naar België, wij hebben het voor u gedekt. Zoekt u transport Frankrijk specialist?  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Transportbedrijf onderweg naar Frankrijk

Compleet transport naar Frankrijk en Nederland

FTL – complete vrachten tot 25 ton

Bij FTL-transport, oftewel Full Trailer Load, maken klanten gebruik van het volledige laadvermogen van onze trailer. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om 33 europallets (80 x 120 cm) of 26 blokpallets (100 x 120 cm) tot maximaal 25000 kilo.

Tautliners voor industriële goederen en grondstoffen

Om industrieel transport uit te voeren voor transport naar Frankrijk, maken wij gebruik van tautliners. Zo’n tautliner heeft een binnenhoogte van 2.60M, 2.80M of 3M, afhankelijk van uw wensen.

Veiligheid met kastenwagens

Ook kunnen we gebruik maken van kastenwagens, voor beveiligd transport, van diefstalgevoelige goederen. Zo komt alles veilig aan!

 

Groupage naar Frankrijk

Groupage transport naar Frankrijk en Nederland

Groupage transport is een slimme logistieke methode waarbij we allerlei kleine ladingen van verschillende mensen bij elkaar plaatsen in een grote zending. En weet je wat het beste is? Ze delen dezelfde vrachtwagen, wat niet alleen super efficiënt is, maar ook de kosten flink drukt. Dus eigenlijk besparen we geld door de transportkosten te delen, en we helpen ook nog eens het milieu doordat er minder vrachtwagens rondrijden, een win-win. Deze aanpak is perfect voor kleine tot middelgrote zendingen. Wij regelen het voor je, en we zorgen er ook nog eens voor dat alles snel op zijn plek komt. Gemak en besparingen in één!

Transport Frankrijk

Pallet transport naar Frankrijk

Uw pallet binnen enkele dagen in heel Frankrijk geleverd of geladen

Uw pallet naar Frankrijk kunnen wij met ons 80-tal vrachtwagens door heel het land verzorgen. Daarnaast kunnen wij met ons wagenpark uw pallets vanuit heel Frankrijk op halen. Hierbij maken wij gebruik van eigen vrachtwagens en zijn wij niet afhankelijk van het netwerk van andere bedrijven.

Ons credo is alles zo veel mogelijk in eigen beheer tot aan de eindontvanger. Zodoende hebben wij alles in de hand om uw pallet te verzenden naar Frankrijk.

Vrachtwagen in Parijs

Leveringen in de binnensteden van Frankrijk

Levering van uw goederen tot aan de eindontvanger

In veel binnensteden van Frankrijk zijn vrachtwagens verboden. Door onze ervaring weten wij op welke momenten wij onze bakwagens in moeten zetten of gebruik moeten maken van bestelbussen.

Zo zijn onze chauffeurs in staat om in de kleinste straatjes van Parijs uw goederen netjes en op tijd af te leveren of op te halen.

Voordelen bij Van Wijngen

Franse chauffeurs bij Vrachtwagen van Van Wijngen

Franse chauffeurs

Tegenwoordig maken veel vervoerders gebruik van Oost-Europese chauffeurs. Deze zijn voordeliger, maar niet zonder nadelen.

Wij prefereren kwaliteit en hebben Franse chauffeurs in dienst. Dit biedt betere communicatie met uw klant en snellere leveringen. En dat laat een professionele indruk achter bij de ontvanger.

Chauffeur wijst naar van Wijngen op vrachtwagen

Alles centraal aangestuurd

Binnen het internationale vervoer worden zendingen, vaak via depot naar depot overgeladen.

Dit is voordeliger, maar niet zonder risico.

Daardoor sturen wij vanuit Breda alle vrachtwagens aan en zetten hier alle vrachten op route tot aan de eindontvangers. Dit verlaagt het risico op schade en verlies.

Familiebedrijf Van Wijngen

Een echt familiebedrijf

Van familiebedrijven is onder andere bekend dat er meer betrokkenheid leeft onder de medewerkers en de focus meer op de lange termijn ligt.

De kennis binnen het bedrijf wordt doorgegeven van generatie op generatie. Daarnaast zijn de lijnen zeer kort en wij hebben weinig managers.  Kortom, familiebedrijven zijn vaak betrouwbare partners!

Feestdagen in Frankrijk in 2024

Op feestdagen in Frankrijk geldt er een rijverbod voor vrachtwagens, waardoor het voor ons onmogelijk is om op die dagen met een vrachtwagen op de Franse wegen te rijden. Onze planners houden hier rekening mee bij het aanvragen van offertes. Hier zijn de belangrijke data voor 2024:

 • 1 januari: Nieuwjaarsdag
 • 1 april: Paasmaandag
 • 1 mei: Dag van de Arbeid
 • 8 mei: Bevrijdingsdag 1945
 • 9 mei: Hemelvaartsdag
 • 20 mei: Pinkstermaandag
 • 14 juli: Nationale Feestdag
 • 15 augustus: Maria-Tenhemelopneming
 • 1 november: Allerheiligen
 • 11 november: Wapenstilstand 1918
 • 25 december: Kerstmis

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van transport naar Frankrijk voor uw bedrijf?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

Planner Frankrijk