100% Franse chauffeurs
Ruim 80 vrachtwagens
Persoonlijk contact
Snel antwoord

Transport Italië

  • 100% Franse chauffeurs
  • Ruim 80 vrachtwagens
  • Persoonlijk contact
  • Snel antwoord

Transport naar Italië

Ontdek de moeiteloze wereld van transport van en naar Italië met Van Wijngen! Als uw bedrijf banden heeft met Italië en u zoekt een betrouwbare partner voor uw transport naar dit prachtige land, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Van Wijngen zijn we gespecialiseerd in dagelijks transport tussen Nederland en Italië, met de mogelijkheid van tussenstops in België of Frankrijk.

Ons team bestaat uit toegewijde chauffeurs en transportplanners. Met onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van transport naar Italië, zorgen wij ervoor dat alle procedures efficiënt worden afgehandeld, zodat uw transport naar Italië soepel verloopt. Van Wijngen is dé transport Italië specialist die uw logistieke uitdagingen begrijpt en aanpakt.

pallet transport

Complete vrachten naar Italië met Van Wijngen

Of u nu waardevolle spullen, industriële vracht of FTL-transport heeft, wij hebben allerlei oplossingen die precies passen bij wat u nodig heeft. Reken op onze ervaring en betrouwbaarheid voor een soepel transport naar Italië. Ontdek al onze typen transport en maak gebruik van onze vloot met meer dan 80 trucks.

FTL – volledige ladingen tot 25 ton

Met FTL-transport, ofwel Full Trailer Load, kunt u het volledige laadvermogen van onze complete trailers benutten. Denk aan 33 europallets (80 x 120 cm) of 26 blokpallets (100 x 120 cm), met een maximaal gewicht van 25.000 kilo.

Tautliners voor industriële goederen en grondstoffen

Voor industrieel transport naar Italië zetten we tautliners in met hoogtes van 2.60M, 2.80M of 3M, afhankelijk van wat u nodig heeft.

Veiligheid gegarandeerd met kastenwagens

En voor extra zekerheid bieden we kastenwagens, perfect voor het veilig transporteren van waardevolle spullen. Zo zorgen we ervoor dat al uw ladingen veilig en ongeschonden op hun eindbestemming aankomen!

Groupage transport naar Italië en Nederland

Ontdek de slimheid van groupage transport met Van Wijngen richting Italië en Nederland. Deze logistieke oplossing bundelt verschillende kleine ladingen tot één geheel, allemaal ondergebracht in dezelfde vrachtwagen. Wat het nog beter maakt? Niet alleen dalen de kosten, maar ook de milieu-impact vermindert doordat er minder vrachtwagens op de weg zijn. Een win-win! Perfect voor kleinere tot middelgrote zendingen.

Bij ons regelen we niet alleen groupage transport; we bieden ook aangepaste oplossingen speciaal voor groupage transport naar Italië. Dankzij onze kennis en inzet zorgen we ervoor dat alles soepel en efficiënt zijn bestemming bereikt. Kies voor gemak, besparingen en een milieuvriendelijke aanpak met ons groupage transport naar Italië en Nederland!

Pallet transport naar Italië

Dankzij ons toegewijde transportnetwerk in Italië bereikt uw pallet binnen enkele dagen elke uithoek van het land. Met een vloot van 80+ vrachtwagens regelen wij het transport van uw pallets door heel Italië. Bovendien halen we moeiteloos pallets op vanuit verschillende locaties in Italië met onze eigen vrachtwagens, waardoor we niet afhankelijk zijn van externe bedrijfsnetwerken.

Bij ons is het uitgangspunt: zoveel mogelijk in eigen beheer, vanaf het vertrekpunt tot aan de eindontvanger. Dit waarborgt dat wij volledige controle hebben over het verzenden van uw pallets naar Italië. Kies voor betrouwbaar en efficiënt palletvervoer naar Italië met Van Wijngen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van transport voor uw bedrijf?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

Planner Frankrijk