• Ruim 100 vrachtwagens
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Uw aanvraag binnen één uur beantwoord

Onze planners zijn nu beschikbaar

Direct contact

Transport van en naar Italië


Heeft u goederen die naar Italië vervoerd moeten worden? Of wilt u uw goederen van Italië naar Nederland laten vervoeren? Wij helpen u verder! Wij hebben de beschikking over vrachtwagens die dagelijks tussen Italië en Nederland rijden.

Van Wijngen International is een lang bestaand familiebedrijf met een ervaren team met kundige collega’s. En transport zit ons al jaren in het bloed. Zo zijn wij een betrouwbaar transportbedrijf voor uw vracht van en naar Italië.

Complete vrachten tussen Italië en Nederland

De volledige inhoud van de trailer beschikbaar voor uw vracht

Als u een complete trailer bij ons boekt, is het volledige laadvermogen van onze trailer voor u beschikbaar. Dit betekent 2,40 bij 13,40 meter aan vloeroppervlak. De hoge varieert tussen de 2,70 en 3 meter.

Zodoende kunnen wij bijvoorbeeld 33 euro pallets (80 x 120 cm), of 26 blok pallets (100 x 120 cm) laden. Het maximale gewicht dat wij kunnen laden is 25 000 kilo.

Groupage tussen Italië en Nederland

Groupage is een flinke kostenbesparing!

Wanneer wij voor u groupage vervoeren, gebruikt u slechts een deel van het laadvolume van de trailer. Omdat wij zo efficiënt mogelijk ladingen van verschillende verladers combineren, kunnen wij zo voordelig uw deelpartijen indelen.

Zodoende bieden wij een deur tot deur oplossing en vervaart u een snelle doorlooptijd. Wij voorzien u daarnaast overigens met updates over de status van het transport.

Pallet transport van en naar Italië

Uw pallet binnen enkele dagen in heel Italië geleverd of geladen

Binnen 24 uur kunnen wij uw pallet naar Italië verzenden. Afhankelijk van de exacte bestemming, wordt uw pallet enkele dagen afgeleverd. Ook vanuit Italië naar Nederland, of België, kunnen wij dezelfde looptijd garanderen.

Dit kunnen wij doen tegen concurrerende en eerlijke tarieven.

Transport services Italië

Onze services op een rijtje:

✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Stukgoed transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport Italië