100% Franse chauffeurs
Ruim 80 vrachtwagens
Persoonlijk contact
Snel antwoord

Ons wagenpark

Om aan een verscheidenheid aan transportaanvragen een oplossing te bieden hebben wij geïnvesteerd in verschillende soorten vrachtwagens.

Daarnaast investeren we continu in ons wagenpark. En dat heeft meerdere voordelen. Met een modern wagenpark van meer dan 80 eenheden laten we een beter indruk bij uw klant achter. Nieuwere wagens vallen minder vaak stil. En daarnaast trekken we hier ook betere chauffeurs aan, welke wij zo ook langer bij ons in dienst denken te houden.

Trucks Van Wijngen

Onze kleinste bakwagens:

Met onze bakwagens kunnen wij in kleinere straten laden en lossen. Daarnaast zijn deze voorzien van laad-/losklep en hebben deze altijd een pompwagen bij zich. Indien op het laad of leveradres geen vorkheftruck aanwezig is, kunnen onze chauffeurs de goederen zelf laden en lossen.

Afmetingen:    830 x 245 x 270 cm

Onze modernste bakwagens:

Met deze moderne bakwagens met EURO-6 norm kunnen wij in kleinere straten laden en lossen. Deze wagens voldoen aan de nieuwste milieunormen. Deze zijn ook voorzien van laad-/losklep en hebben deze altijd een pompwagen bij zich.

Afmetingen:    930 x 245 x 270 cm

Onze kastentrailers:

Voor het vervoer van diefstalgevoelige goederen, zetten wij onze kastentrailers in. Deze zijn gesloten van de zijkant. Zo blijft uw lading volledig veilig.

Afmetingen:    1360 x 245 x 270 cm

Onze tautliners:

Het grootste deel van onze vloot bestaat uit tautliners. Deze zijn voor de meeste doeleinden inzetbaar. Hiermee kunnen wij langs de achterkant, de zijkanten en het dak goederen laden en lossen.

Afmetingen:    1360 x 245 x 270 cm

Onze mega trailer:

Een mega trailer heeft een binnenhoogte van 3 meter. Hiermee laden wij vaak grote machines of kisten, die vaak via het dak geladen en gelost worden.

Afmetingen:    1360 x 245 x 300 cm

We gaan graag met u in gesprek

Neem contact met ons op om uw vragen te beantwoorden.

Planner Frankrijk