100% Franse chauffeurs
Ruim 80 vrachtwagens
Persoonlijk contact
Snel antwoord

Wie wij zijn

Het begon allemaal toen Martien van Wijngen jaren geleden begon als expediteur, op een zolderkamer in Barendrecht.

Martien van Wijngen had enkele klanten en maakte gebruik van zijn vaste vervoerders. Maar al snel merkte hij dat hij meer controle had door zelf een vrachtwagen te kopen. En zo geschiedde. Al snel ging er een wit met blauwe Volvo-truck over de weg. Later volgden er velen.

Dit groeide uit tot een familiebedrijf van formaat.

Martien van Wijngen

Vandaag stellen wij met recht dat Van Wijngen zich onderscheidt van overige Europese vervoerders. Met meer dan 80 eigen vrachtwagens met Franstalige chauffeurs zijn wij nu de Frankrijk-vervoerder bij uitstek.

Met deze vloot bedienen wij alle uithoeken van Frankrijk.

Eigen materiaal

Wat Van Wijngen net wat anders maakt is dat het flink geïnvesteerd heeft in eigen vrachtwagens en minder uitbesteed aan derden. Uw goederen worden met onze eigen wagens, met onze eigen chauffeurs vervoert. En daarom hebben wij absolute controle hierover.

Franse chauffeurs

In tegenstelling tot veel andere vervoerders kiezen wij om geen voordeligere Oost-Europese chauffeurs in te zetten. Het gebruik van Franse chauffeurs is één van de manieren waarmee wij ons onderscheiden.

Een centrale planning

Vanaf onze locatie in Breda sturen wij alle transporten tot aan de eindontvanger, centraal aan. En in tegenstelling tot grote logistieke spelers voeren wij al uw transporten zelf uit. Vanuit Breda hebben wij dus complete controle over uw zendingen. Uw vaste contactpersoon antwoordt u op elk moment te vertellen waar uw zending zich bevindt en wat ermee gebeurt.

We gaan graag met u in gesprek

Neem contact met ons op om uw vragen te beantwoorden.

Planner Frankrijk