• Ruim 100 vrachtwagens
  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Het snelste antwoord

Onze planners

zijn nu beschikbaar

Transport van en naar Spanje


Heeft u goederen die naar Spanje vervoerd moeten worden? Of wilt u uw goederen van Spanje naar Nederland laten brengen? Dan helpen wij u verder. Wij hebben de beschikking over vrachtwagens die dagelijks tussen Spanje en Nederland rijden. Vaak passeren we daarbij België. Dus ook transport van Spanje naar België of van België naar Spanje kunnen wij voor u verzorgen.

Wij zijn een lang bestaand familiebedrijf met een ervaren team van kundige transport planners. Transport zit ons in het bloed. Daarom hebben wij een streepje voor op onze concurrenten en kunnen wij uw transport als geen ander regelen.

Complete vrachten tussen Spanje en Nederland

De volledige inhoud van de trailer tot uw beschikking

Met complete vrachten maakt u gebruik van het volledige laadvermogen van onze trailer. De afmeting van onze trailers zijn 2,40 bij 13,40 meter, met een hoogte tussen de 2,70 en 3 meter.

Het kan hierbij gaan om 33 europallets (80 x 120 cm) of 26 blokpallets (100 x 120 cm) tot maximaal 25000 kilo.

Groupage tussen Spanje en Nederland

Groupage is een flinke kostenbesparing!

Hierbij vervoeren wij zendingen die niet het gehele volume van onze oplegger in beslag nemen. Wij vervoeren dan goederen van verschillende verladers en groeperen deze in één trailer met verschillende bestemmingen samen.

Ook hier biedt Van Wijngen een deur tot deur oplossing. Wij zorgen voor een snelle doorlooptijd en voor correcte informatievoorziening.

Pallet transport van en naar Spanje

Uw pallet binnen enkele dagen in heel Spanje geleverd of geladen

Als uw zending te zwaar is voor pakketpost, is het in veel gevallen verstandiger uw zending per pallet te vervoeren. Dankzij een sterk netwerk zijn wij in staat om palletzendingen tot aan de eindontvanger in Spanje af te leveren.

En met tijdsleveringen leveren wij goederen precies op tijd. Zo vallen productieprocessen niet stil, of raken goederen niet uit voorraad. Onze dagelijkse vertrekken naar Spanje verzekeren een snelle afhandeling van uw pallets!

Machine transport van en naar Spanje

Geschikt materiaal om uw machines veilig te vervoeren

Vanwege ons ruime wagenpark zijn wij in staat om machines met uitéénlopende afmetingen, door heel Spanje, van de verlader tot aan de eindontvanger te vervoeren.

Zo maken wij gebruik van MEGA-trailers en tautliners, welke door het dak en via de zijkant beladen kunnen worden. Onze MEGA-trailers hebben een binnenhoogte van 300 centimeter.

Voor het vervoer van hoge ondeelbare voorwerpen kunnen wij ook gebruik maken van diepladers. Voor elk transport een oplossing!

Services

✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Stukgoed transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport Spanje