•  100 +
    eigen vrachtwagens

  • Meer dan 5000
    MKB-ers gingen u voor

Transport naar Frankrijk

Onze kernactiviteit is transport naar Frankrijk. Hier hebben wij jarenlange ervaring mee. Als  Frankrijk specialist hebben wij een streepje voor op concurrenten.

 

Waarom Van Wijngen?

 

Ruim 100 eigen vrachtwagens

1 van de grootste Nederlandse transportbedrijven naar Frankrijk

Als een van de grotere transportbedrijven naar Frankrijk, vervoeren wij met eigen vrachtwagens. Zo zijn wij flexibeler en hebben wij meer controle over uw goederen. Zo schakelen wij sneller. En zo voldoen wij beter aan uw wensen als klant. Door persoonlijk contact antwoorden wij u daarnaast direct.

Omdat wij continu investeren in nieuw materiaal, beschikken wij ook over een moderne vloot. En omdat wij daardoor gebruik maken van de schoonste dieselmotoren kunt u altijd rekenen op duurzame oplossingen voor uw transporten naar Frankrijk.

Ook beschikken wij over een verscheidenheid aan voertuigen. Om pallets in de Franse binnensteden af te leveren, zetten wij onze kleinere bakwagens in. Voor transporten naar kleine locaties in Zuid-Frankrijk gebruiken wij deze bakwagens ook.

Veel klanten verwachten dat wij als vervoerder via de zijkant of het dak van de trailer laden. In dat geval zetten wij uiteraard de modernste tautliners in. Voor hoogwaardige goederen, met risico op diefstal, zetten wij kastenwagens in. Als onderweg pauze gehouden moet worden, gebeurt dit uiteraard alleen op beveiligde parkeerplaatsen. Zo is de kans op diefstal bijna 0%.

 

100% Franse chauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs die de taal, cultuur en weg kennen

Veel transportbedrijven gebruiken Oost-Europese chauffeurs. Wij kiezen liever voor kwaliteit en hebben alleen vrachtwagenchauffeurs uit Frankrijk in dienst.

Oftewel: chauffeurs die de weg, cultuur en taal kennen – wat garant staat voor betere communicatie met uw opdrachtgever, snellere leveringen en een zéér professionele indruk van úw service.

 

Centrale planning

Véél minder risico op schade en verlies

In tegenstelling tot veel Frankrijk vervoerders, laden wij zendingen niet op verschillende depots over tijdens het transport. Vanuit Breda sturen wij alle vrachtwagens aan. Hier zetten wij alle vrachten op route tot aan de eindontvangers in Frankrijk. Dit verlaagt het risico op schade en verlies.

Onze logistieke medewerkers hebben vanuit Breda de absolute controle over uw zendingen. Zodoende beantwoorden wij direct al uw vragen betreft uw zending. Zo bieden wij ook de flexibiliteit om op ieder moment te schakelen, indien nodig.

 

Groupage naar Frankrijk

Groupage = flinke kostenbesparing!

Het vervoer van groupage verloopt soepeler door het inzetten van Franse chauffeurs. Chauffeurs die de taal spreken, vinden verschillende losadressen in Frankrijk veel sneller. En zo kunnen chauffeurs ook communiceren met leveradressen, om zo de juiste goederen aan te leveren. Zo profiteert u.

 

Leveringen binnensteden

Direct tot aan de eindontvanger 

In veel binnensteden van Frankrijk zijn vrachtwagens verboden. In dat geval zetten wij onze bakwagens in of maken wij gebruik van bestelbussen. Met laad-/losklep zijn onze chauffeurs in staat om in de kleinste straatjes van Parijs uw goederen af te leveren.

 

Warehousing in Frankrijk

Altijd een snelle oplossing

Door jarenlange ervaring met transport naar Frankrijk is ons netwerk enorm. Zo bieden wij warehousing in heel Frankrijk aan. Het komt bijvoorbeeld voor dat distributiecentra goederen weigeren, om verschillende redenen. In deze gevallen zijn wij altijd in staat om snelle en voordelige oplossingen aan te bieden.

Ook vanuit Frankrijk doen wij veel transporten. Kijkt u daarvoor bij transport vanuit Frankrijk

 

Services


✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Stukgoed transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport / express/snel transport