Het snelst van en naar Frankrijk

 • 100% Franse chauffeurs
 • Ruim 100 vrachtwagens
 • Persoonlijk contact
 • Uw aanvraag binnen één uur beantwoord

Onze planners zijn nu beschikbaar

Direct contact

Transport van en naar Frankrijk


Onze kernactiviteit is internationaal transport van en naar Frankrijk. Heeft u goederen die naar Frankrijk vervoerd moeten worden? Of wilt u uw goederen van Frankrijk naar Nederland laten brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als Frankrijk specialist hebben wij een streepje voor op onze concurrenten en kunnen wij uw transport als geen ander regelen.

Onze vrachtwagens rijden dagelijks op en neer tussen Frankrijk en Nederland. Onderweg passeren we daarbij natuurlijk België, dus ook transport van Nederland naar België of van Frankrijk naar België kunnen wij voor u verzorgen. Bent u dus op zoek naar een expert in transport naar Frankrijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Groupage transport tussen Frankrijk en Nederland

Groupage is een flinke kostenbesparing!

Het vervoer van groupage tussen Frankrijk en Nederland verloopt soepeler door het inzetten van Franse chauffeurs. Chauffeurs die de taal spreken vinden verschillende laad- en losadressen in Frankrijk veel sneller. Onze Franstalige chauffeurs kunnen makkelijker communiceren met leveradressen, om zo de juiste goederen aan te leveren op het juiste adres. Zo profiteert u en zorgen wij dat uw groupage transport naar Frankrijk vlekkeloos verloopt. Ook zorgen wij uiteraard voor de juiste documenten voor uw groupage transport van en naar Frankrijk.

Pallet transport van en naar Frankrijk

Uw pallet binnen enkele dagen in heel Frankrijk geleverd of geladen

Met een 100-tal vrachtwagens waarin per trailer 33 pallets passen, hebben wij een netwerk om uw pallets door heel Frankrijk uit te leveren of op te halen. Zo maken wij gebruik van eigen vrachtwagens en zijn niet afhankelijk van het netwerk van andere bedrijven.

Ons credo is alles in eigen beheer tot aan de eindontvanger. Zodoende hebben wij alles in de hand en garanderen wij een succesvol pallet transport tussen Nederland en Frankrijk.

Leveringen in de binnensteden van Frankrijk

Levering van uw goederen tot aan de eindontvanger

In veel binnensteden van Frankrijk zijn vrachtwagens verboden. Door onze ervaring weten wij op welke momenten wij onze bakwagens in moeten zetten of gebruik moeten maken van bestelbussen.

Zo zijn onze chauffeurs in staat om in de kleinste straatjes van Parijs uw goederen netjes en op tijd af te leveren of op te halen.

Waarom u voor van Wijngen moet kiezen

Ruim 100 eigen vrachtwagens

1 van de grootste Nederlandse transportbedrijven naar Frankrijk

Van Wijngen is het ideale transportbedrijf voor transport naar Frankrijk. Wij vervoeren alles met onze eigen vrachtwagens. Zo zijn wij flexibeler, hebben wij meer controle over uw goederen en kunnen wij sneller schakelen. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Door persoonlijk contact beantwoorden wij daarnaast direct al uw vragen of problemen.

Omdat wij continu investeren in nieuw materiaal, beschikken wij ook over een moderne vloot. En omdat wij daardoor gebruik maken van de schoonste dieselmotoren kunt u altijd rekenen op duurzame oplossingen voor uw transporten naar Frankrijk. Ook beschikken wij over een verscheidenheid aan voertuigen. Om pallets in de Franse binnensteden af te leveren of voor transporten naar kleinere locaties in Zuid-Frankrijk zetten wij onze kleinere bakwagens in.

Veel klanten verwachten dat wij als vervoerder via de zijkant of het dak van de trailer laden. In dat geval zetten wij uiteraard de modernste tautliners in. Voor hoogwaardige goederen, met risico op diefstal, zetten wij kastenwagens in. Als onderweg pauze gehouden moet worden, gebeurt dit uiteraard alleen op beveiligde parkeerplaatsen. Zo is de kans op diefstal minimaal.

100% Franse chauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs die de taal, cultuur en weg kennen

Veel transportbedrijven maken tegenwoordig gebruik van Oost-Europese chauffeurs. Wij kiezen liever voor kwaliteit en hebben alleen vrachtwagenchauffeurs uit Frankrijk en België in dienst. Deze chauffeurs kennen de weg, de cultuur en de taal. Zo staan wij garant voor betere communicatie met uw opdrachtgever en snellere leveringen. Dit laat een professionele indruk achter bij uw klant in Frankrijk. Onze chauffeurs zijn experts in het transport van en naar Frankrijk.

Centrale planning in Breda

Minder risico op schade en verlies tijdens transport naar Frankrijk

In tegenstelling tot veel Frankrijk vervoerders, laden wij zendingen niet op verschillende depots over tijdens het transport. Vanuit Breda sturen wij alle vrachtwagens aan. Hier zetten wij alle vrachten op route tot aan de eindontvangers in Frankrijk. Dit verlaagt het risico op schade en verlies.

Onze logistieke medewerkers hebben vanuit Breda de absolute controle over al uw zendingen. Daardoor kunnen wij direct al uw vragen betreffende uw zending beantwoorden. Zo hebben wij ook de flexibiliteit om op ieder moment te schakelen, indien nodig. Ook geven wij graag vooraf inzicht in de kosten voor het transport naar Frankrijk. Zo ligt er altijd een passende offerte met een scherpe prijs.

Warehousing in Frankrijk

Altijd een snelle oplossing

Door jarenlange ervaring met transport naar Frankrijk is ons netwerk enorm. Zo bieden wij warehousing in heel Frankrijk aan. Het komt wel eens voor dat distributiecentra goederen weigeren, om verschillende redenen. In deze gevallen zijn wij altijd in staat om snelle en voordelige oplossingen aan te bieden om uw goederen tijdens het transport naar Frankrijk in dit soort situaties op te slaan.

 

 

Feestdagen Frankrijk 2021

 • 1 januari: Jour de l’An (nieuwjaarsdag
 • 5 april: Lundi de Pâques (paasmaandag)
 • 1 mei: Fête de Travail (Dag van de Arbeid)
 • 8 mei: Fête de la Victoire (Wapenstilstand 1945)
 • 13 mei: Jour de l’Ascension (Hemelvaartsdag
 • 24 mei: Lundi de Pentecôte (Tweede Pinksterdag)
 • 14 juli: Fête Nationale / Quatorze Juillet (Nationale Feestdag)
 • 15 augustus: Marie l’Assomption (Maria Tenhemelopneming)
 • 1 november: Toussaint (Allerheiligen)
 • 11 november: Jour de l’Armistice (Wapenstilstand 1918)
 • 25 december: Noël (eerste kerstdag)

 

Services

✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Stukgoed transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport / express/snel transport

✔ Goederen transport