Het snelst van en naar Frankrijk

  • Ruim 100 vrachtwagens
  • 100% Franse chauffeurs
  • Alles in eigen beheer
  • De snelste afhandeling

Onze planners

zijn nu beschikbaar

Transport naar Frankrijk


Onze kernactiviteit is internationaal transport naar Frankrijk. Heeft u goederen die naar Frankrijk vervoerd moeten worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als Frankrijk specialist hebben wij een streepje voor op onze concurrenten en kunnen wij uw transport als geen ander regelen. Wij kunnen u helpen met de volgende transportdiensten naar Frankrijk.

Groupage naar Frankrijk

Groupage is een flinke kostenbesparing!

Het vervoer van groupage naar Frankrijk verloopt soepeler door het inzetten van Franse chauffeurs. Chauffeurs die de taal spreken vinden verschillende losadressen in Frankrijk veel sneller. Onze Franstalige chauffeurs kunnen makkelijker communiceren met leveradressen, om zo de juiste goederen aan te leveren op het juiste adres. Zo profiteert u en zorgen wij dat uw groupagetransport naar Frankrijk vlekkeloos verloopt.

Pallet transport naar Frankrijk

Uw pallet binnen enkele dagen in heel Frankrijk geleverd

Met een 100-tal vrachtwagens waarin per stuk 33 pallets passen, hebben wij een netwerk om uw pallets door heel Frankrijk uit te leveren. Wij maken zodoende gebruik van eigen vrachtwagens en zijn niet afhankelijk van het netwerk van andere bedrijven. Ons credo is alles in eigen beheer tot aan de eindontvanger. Zodoende hebben wij alles in de hand en garanderen wij een succesvol pallet transport naar Frankrijk.

Leveringen in de binnensteden van Frankrijk

Levering van uw goederen tot aan de eindontvanger

In veel binnensteden van Frankrijk zijn vrachtwagens verboden. Door onze ervaring weten wij op welke momenten wij onze bakwagens in moeten zetten of gebruik moeten maken van bestelbussen. Zo zijn onze chauffeurs in staat om in de kleinste straatjes van Parijs uw goederen netjes en op tijd af te leveren.

Waarom u voor van Wijngen moet kiezen

Ruim 100 eigen vrachtwagens

1 van de grootste Nederlandse transportbedrijven naar Frankrijk

Van Wijngen is het ideale transportbedrijf voor transport naar Frankrijk. Wij vervoeren alles met onze eigen vrachtwagens. Zo zijn wij flexibeler, hebben wij meer controle over uw goederen en kunnen wij sneller schakelen. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Door persoonlijk contact beantwoorden wij daarnaast direct al uw vragen of problemen.

Omdat wij continu investeren in nieuw materiaal, beschikken wij ook over een moderne vloot. En omdat wij daardoor gebruik maken van de schoonste dieselmotoren kunt u altijd rekenen op duurzame oplossingen voor uw transporten naar Frankrijk. Ook beschikken wij over een verscheidenheid aan voertuigen. Om pallets in de Franse binnensteden af te leveren of voor transporten naar kleinere locaties in Zuid-Frankrijk zetten wij onze kleinere bakwagens in.

Veel klanten verwachten dat wij als vervoerder via de zijkant of het dak van de trailer laden. In dat geval zetten wij uiteraard de modernste tautliners in. Voor hoogwaardige goederen, met risico op diefstal, zetten wij kastenwagens in. Als onderweg pauze gehouden moet worden, gebeurt dit uiteraard alleen op beveiligde parkeerplaatsen. Zo is de kans op diefstal minimaal.

100% Franse chauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs die de taal, cultuur en weg kennen

Veel transportbedrijven maken tegenwoordig gebruik van Oost-Europese chauffeurs. Wij kiezen liever voor kwaliteit en hebben alleen vrachtwagenchauffeurs uit Frankrijk en België in dienst. Deze chauffeurs kennen de weg, de cultuur en de taal. Zo staan wij garant voor betere communicatie met uw opdrachtgever, snellere leveringen en een laten wij een professionele indruk achter bij uw klant in Frankrijk.

Centrale planning in Breda

Minder risico op schade en verlies tijdens transport naar Frankrijk

In tegenstelling tot veel Frankrijk vervoerders, laden wij zendingen niet op verschillende depots over tijdens het transport. Vanuit Breda sturen wij alle vrachtwagens aan. Hier zetten wij alle vrachten op route tot aan de eindontvangers in Frankrijk. Dit verlaagt het risico op schade en verlies.

Onze logistieke medewerkers hebben vanuit Breda de absolute controle over al uw zendingen. Daardoor kunnen wij direct al uw vragen betreffende uw zending beantwoorden. Zo hebben wij ook de flexibiliteit om op ieder moment te schakelen, indien nodig.

Warehousing in Frankrijk

Altijd een snelle oplossing

Door jarenlange ervaring met transport naar Frankrijk is ons netwerk enorm. Zo bieden wij warehousing in heel Frankrijk aan. Het komt wel eens voor dat distributiecentra goederen weigeren, de reden hiervoor is niet altijd bekend. In deze gevallen zijn wij altijd in staat om snelle en voordelige oplossingen aan te bieden om uw goederen tijdens het transport naar Frankrijk in dit soort situaties op te slaan.

Wilt u uw goederen van Frankrijk naar Nederland laten vervoeren? Kijk daarvoor bij transport vanuit Frankrijk naar Nederland.

Services

✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Stukgoed transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport / express/snel transport