Door heel Frankrijk

  • Ruim 100 vrachtwagens
  • 100% Franse chauffeurs
  • Alles in eigen beheer
  • Altijd een vrachtwagen in de buurt

Onze planners

zijn nu beschikbaar

Transport van Frankrijk naar Nederland


Van Wijngen doet veel transport van Frankrijk naar Nederland. Onze vrachtwagen rijden dagelijks retour van Frankrijk naar Nederland. Wij kunnen uw goederen ophalen door heel Frankrijk, van Nancy tot aan Toulouse. Ook transport van Frankrijk naar België is voor ons geen probleem. Onze vrachtwagens komen hier natuurlijk langs als ze van Frankrijk naar Nederland rijden.

 

Waarom Van Wijngen?

 

Ruim 100 eigen vrachtwagens

1 van de grootste Nederlandse transportbedrijven in Frankrijk

In tegenstelling tot veel Frankrijk vervoerders, doen wij transport vanuit Frankrijk met eigen vrachtwagens. Zo weten wij altijd waar onze wagens zich bevinden en hoeveel laadruimte deze nog hebben. Zo antwoorden wij u altijd direct met onze mogelijkheden en schakelen wij direct. Zo kunnen wij direct actie ondernemen voor spoedzendingen.

 

100% Franse chauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs die de taal, cultuur en weg kennen

Als Frankrijk specialist maken wij gebruik van Franse chauffeurs. Franse chauffeurs die in Frankrijk komen laden bieden voordelen. Onze chauffeurs hebben vaak telefonisch contact met verladers in Frankrijk. Samen stemmen zij dan zaken af betreft de lading en laadtijd.

 

Chauffeurs uit heel Frankrijk

Altijd beschikbaarheid

Onze chauffeurs wonen verspreid door heel Frankrijk. Zij wonen rond de grootste Franse steden als Lille, Toulouse en Parijs. Daardoor hebben wij meer mogelijkheden om op alle werkdagen in heel Frankrijk te laden, dus ook op maandag.

 

Groupage vanuit Frankrijk

Groupage = flinke kostenbesparing!

Het vervoer van groupage verloopt soepeler met Franse chauffeurs. Wanneer een chauffeur op verschillende locaties deelzendingen moet laden, helpt het wanneer verlader en chauffeur dezelfde taal spreken.