• Ruim 100 vrachtwagens
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Uw aanvraag binnen één uur beantwoord

Onze planners zijn nu beschikbaar

Direct contact

Transport van en naar Zweden


Bij Van Wijngen zijn we gespecialiseerd in al het Europees wegtransport. Zo bent u ook aan het juiste adres voor het transport van uw goederen tussen Zweden en Nederland.

We zijn al meer dan 30 jaar actief in de transportwereld. We zijn ooit begonnen met één vrachtwagen en daarna uitgegroeid tot een groot familiebedrijf, met meer dan 100 eigen vrachtwagens. Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw transporten tussen Nederland en Zweden? Als u via onderstaande button een offerte aanvraagt, gaan wij voor u aan de slag.

Complete vrachten tussen Zweden en Nederland

De volledige inhoud van onze trailer tot uw beschikking

Met een wagenpark van meer dan 100 vrachtwagens bieden we veel flexibiliteit, om aan uw transportwensen te voldoen. Om via de zijkant en het dak van de trailer te kunnen laden, beschikken wij over een groot aantal tautliners. Wilt u goederen vervoeren die diefstalgevoelig zijn? In dat geval zetten we kastenwagens in. Deze zijn afgesloten, waardoor uw goederen veilig blijven.

Wanneer u een volledige trailer bij ons boekt, maakt u dus gebruik van het volledige laadvermogen, d.w.z. 1360 x 245 x 270 cm. Qua belading kunt u denken aan bijvoorbeeld 33 europallets (80 x 120 cm) of 26 blokpallets (100 x 120 cm) tot maximaal 25.000 kilo.

Groupage transport tussen Zweden en Nederland

Besparen met groupage transport

Bent u op zoek naar een vervoerder voor transporten naar Zweden, maar heeft u niet de inhoud van een volledige trailer nodig? Dan is groupage een voordelige oplossing. Wanneer wij groupage vervoeren laden wij verschillende zendingen van verschillende klanten in één trailer. Door alle zendingen samen zo efficiënt mogelijk met elkaar in te delen, besparen we een hoop kosten.

U heeft altijd persoonlijk contact met één van onze planners, wij houden u van deur tot deur op de hoogte van uw groupage transport tussen Zweden en Nederland.

Pallettransport Zweden

Snel en betrouwbaar pallet transport

Naast het vervoer van complete zendingen en groupage van en naar Zweden, vervoeren wij ook palletzendingen van Nederland naar Zweden en andersom. Door korte lijnen bieden wij  een snelle en efficiënte oplossing en zorgen we voor een korte looptijd.

Uw vaste contactpersoon zal u van A tot Z keurig up-to-date houden over het transport van uw pallets!

Transport services naar Zweden

Onze services op een rijtje

✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Stukgoed transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport Zweden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Zweden transport voor uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.