• Ruim 100 vrachtwagens
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Uw aanvraag binnen één uur beantwoord

Onze planners zijn nu beschikbaar

Direct contact

Transport van en naar Portugal


Bent u op zoek naar een vervoerder voor uw goederen naar Portugal? Of heeft u goederen die vanuit Portugal naar Nederland moeten komen? Dan helpt van Wijngen u van A tot Z. Elke dag verzorgen wij transporten tussen Nederland en Portugal.

De wereld van logistiek is onze passie. We zijn een echt familiebedrijf, dat al jarenlang de specialist is op het gebied van internationaal transport. We beschikken over een groot eigen wagenpark, met chauffeurs die al lang bij ons in dienst zijn. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor transport van en naar Portugal.

Gebruik van complete trailer 

Complete vrachten tussen Portugal en Nederland 

Wij zijn een ervaren partij voor complete vrachten tussen Portugal en Nederland. Het volledige laadvermogen van onze trailers staat tot uw beschikking. Binnen ons wagenpark heeft u de keuze uit kastentrailers (1360 x 245 x 270), tautliners (1360 x 245 x 270) en megatrailers (1360 x 245 x 300). Kastentrailers zijn aan te raden voor het vervoer van diefstalgevoelige goederen, tautliners zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar en megatrailers zijn ideaal voor grote machines of kisten.

Groupage Portugal – Nederland

U bespaart met groupage transport

Alleen een deel van de volledige trailer nodig? Dan is groupage transport de voordeligste oplossing. Als uw goederen niet het gehele volume van onze trailer in beslag nemen, kunnen wij de overige laadruimte benutten voor goederen met andere bestemmingen in Portugal. Zo groeperen wij verschillende goederen in één trailer met verschillende bestemmingen. Op deze manier besparen we een hoop kosten en profiteert u vervolgens van deze besparing!

Pallet transport van en naar Portugal

Betrouwbaar en op tijd

Naast het vervoer van complete vrachten en groupage bieden wij ook pallet transport aan tussen Portugal en Nederland. Omdat wij een grote vloot met verschillende vrachtwagens hebben, kunnen wij palletzendingen tot aan de eindontvanger in Portugal te leveren.

Daarnaast beseffen wij dat timing cruciaal is, ook als het gaat om één pallet. Anders kunnen productieprocessen stil vallen, of goederen geweigerd worden bij het missen van een tijdsslot. We zorgen voor de juiste timing door de korte lijnen binnen ons bedrijf en de intensieve communicatie met transportplanners en chauffeurs.

Machines vervoeren van en naar Portugal

Geschikt materiaal om uw machines veilig te vervoeren

Dankzij ons grote wagenpark zijn wij in staat om machines met uitéénlopende afmetingen, door heel Portugal, van de verlader tot aan de eindontvanger te vervoeren.

Wij beschikken over megatrailers en tautliners, die ook door het dak en via de zijkant beladen kunnen worden. Onze megatrailers hebben zelfs een binnenhoogte van 300 centimeter! Zo hebben wij voor alle transport wensen een oplossing.

Transport services Portugal

Onze services op een rijtje:

✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport Portugal

✔ Leveringen binnensteden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een tarief aan via onderstaande button.