Het snelst van en naar Duitsland

  • Ruim 100 vrachtwagens
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Uw aanvraag binnen één uur beantwoord

Onze planners zijn nu beschikbaar

Direct contact

Transport van en naar Duitsland


Eén van onze krachten is internationaal transport van en naar Duitsland. Heeft u goederen die naar Duitsland vervoerd moeten worden? Of wilt u uw goederen van Duitsland naar Nederland laten brengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk dagelijks de beschikking over vrachtwagens die tussen Duitsland en Nederland rijden.

Van Wijngen International is een lang bestaand familiebedrijf met een ervaren team van kundige transport planners. Transport zit in ons bloed. Dus zo hebben wij een streepje voor op onze concurrenten en kunnen wij uw transport als geen ander regelen. In veel gevallen passeren we daarbij België. Dus ook transport van Duitsland naar België of van België naar Duitsland kunnen wij voor u verzorgen.

Complete vrachten tussen Duitsland en Nederland

De volledige inhoud van de trailer tot uw beschikking

Hierbij maakt de klant gebruik van het volledige laadvermogen van onze trailer, complete vrachten. De afmeting van onze trailers is 2,40 bij 13,40 meter, met een hoogte tussen de 2,70 en 3 meter.

Het kan dan gaan om 33 europallets (80 x 120 cm) of 26 blokpallets (100 x 120 cm) tot maximaal 25000 kilo.

 

Groupage tussen Duitsland en Nederland

Groupage is een flinke kostenbesparing!

Het vervoer van zendingen die niet het gehele volume van onze oplegger in beslag nemen. In dat geval vervoeren wij vrachten van verschillende verladers en voegen wij die in één trailer met verschillende bestemmingen samen.

En hier biedt Van Wijngen een deur tot deur oplossing. Wij zorgen voor een snelle doorlooptijd en voor accurate informatievoorziening.

Pallet transport van en naar Duitsland

Uw pallet binnen enkele dagen in heel Duitsland geleverd of geladen

Indien uw zending te zwaar is voor pakketpost, is het in veel gevallen verstandiger uw zending per pallet te vervoeren. Dankzij een sterk netwerk zijn wij in staat om palletzendingen tot aan de eindontvanger in Duitsland af te leveren.

En met tijdsleveringen leveren wij goederen precies op tijd zodat productieprocessen niet stilvallen of goederen uit voorraad raken. Onze dagelijkse vertrekken verzekeren een snelle afhandeling van uw pallets!

Machine transport van en naar Duitsland

Geschikt materiaal om uw machines veilig te vervoeren

Door een verscheidenheid aan materiaal zijn wij in staat om machines met uitéénlopende afmetingen, door heel Duitsland, van de verlader tot aan de eindontvanger te krijgen.

Hiervoor maken wij gebruik van MEGA-trailers en tautliners, welke door het dak en via de zijkant beladen kunnen worden. De MEGA-trailers hebben een binnenhoogte van 300 centimeter.

En voor het vervoer van hoge ondeelbare voorwerpen kunnen wij ook beschikken over diepladers. Zo is voor elk transport een oplossing!

Transport services Duitsland

Onze services op een rijtje:

✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Stukgoed transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport / express/snel transport