• Ruim 100 vrachtwagens
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Uw aanvraag binnen één uur beantwoord

Onze planners zijn nu beschikbaar

Direct contact

Transport van en naar Denemarken


Van Wijngen is er voor al uw transporten over de weg. Zo ook voor het transport van goederen van Nederland naar Denemarken, of andersom. Onze vrachtwagens pendelen dagelijks tussen Denemarken en Nederland.

De wereld van de logistiek is onze passie. We zijn een echt familiebedrijf wat ooit klein is begonnen op een zolderkamer in Barendrecht. Daarnaast beschikken wij over eigen vrachtwagens. Zo zijn wij een vertrouwd gezicht van uw vracht richting Denemarken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van transport tussen Nederland en Denemarken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

Complete vrachten tussen Denemarken en Nederland

De volledige inhoud ter beschikking

Met een wagenpark van meer dan 100 wagens is er voor al uw wensen een transportoplossing. Het grootste deel van onze vloot bestaat uit tautliners, met de afmetingen 1360 x 245 x 270. Wanneer u kiest voor een complete vrachtoplossing maakt u gebruik van het volledige laadvermogen van onze trailers. Qua lading kunt u denken aan bijvoorbeeld 33 europallets (80 x 120 cm) of 26 blokpallets (100 x 120 cm) tot maximaal 25.000 kilo.

Groupage transport tussen Denemarken en Nederland

Bespaar met groupage transport

Geen vervoer van een complete vracht nodig? Dan is groupage een goede oplossing. Bij groupage plaatsen we kleine ladingen van verschillende bedrijven in één trailer. Ook voor klein transport zorgen we op deze manier voor een efficiënte werkwijze. Groupage is niet alleen efficiënt het is ook nog eens een flinke kostenbesparing!

Het maakt niet uit of u voor compleet transport kiest, of voor groupage. Voor al het transport tussen Nederland en Denemarken garanderen we u een snelle doorlooptijd, korte communicatielijnen en een complete controle over al uw zendingen.

Pallettransport Denemarken 

Snel en betrouwbaar transport

Naast compleet transport en groupage bieden we ook pallettransport van en naar Denemarken. Pallettransport is snel en betrouwbaar, ideaal wanneer een zending bijvoorbeeld te zwaar is voor pakketpost. Dankzij ons sterke netwerk zijn wij in staat om palletzendingen binnen enkele dagen in heel Denemarken te leveren.

Ook wanneer ontvangers of laadadressen geen vorkheftrucks of laaddocks hebben, bieden we een oplossing. Zo kunnen we in dit geval een vrachtwagen met een los- of laadklep inzetten.

Services

Onze services op een rijtje

✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Stukgoed transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport Denemarken

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?