• Ruim 100 vrachtwagens
  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Het snelste antwoord

Onze planners

zijn nu beschikbaar

Transport van en naar Denemarken


Heeft u goederen die naar Denemarken vervoerd moeten worden? Of wilt u uw goederen van Denemarken naar Nederland laten brengen? Dan helpen wij u verder! Wij hebben de beschikking over vrachtwagens die dagelijks tussen Denemarken en Nederland rijden.

Van Wijngen International is een lang bestaand familiebedrijf met een ervaren team met kundige transport planners. Transport zit ons al jaren in het bloed. Zo zijn wij een betrouwbaar transportbedrijf voor uw vracht van en naar Denemarken.

Complete vrachten tussen Denemarken en Nederland

De volledige inhoud van de trailer tot uw beschikking

Bij het vervoer van complete vrachten maakt u gebruik van het volledige laadvermogen van onze trailer. De afmeting van onze trailers zijn 2,40 bij 13,40 meter. De hoogte van de trailer is tussen de 2,70 en 3 meter.

Het kan hierbij gaan om 33 euro pallets (80 x 120 cm) of 26 blok pallets (100 x 120 cm) tot maximaal 25000 kilo.

Groupage tussen Denemarken en Nederland

Groupage is een flinke kostenbesparing!

Bij het vervoer van groupage vervoeren wij zendingen die niet het gehele volume van de trailer in beslag nemen. Zo vervoeren wij goederen van verschillende verladers en groeperen deze goederen in één trailer met verschillende bestemmingen samen.

Zo bieden wij een deur tot deur oplossing. U ervaart een snelle doorlooptijd en wij voorzien u altijd met de juiste informatie betreft uw goederen tijdens het transport.

Pallet transport van en naar Denemarken

Uw pallet binnen enkele dagen in heel Denemarken geleverd of geladen

Indien uw zending te zwaar is voor pakketpost, is het meestal verstandiger uw zending per pallet te verschepen. Met dank aan ons sterke netwerk zijn wij in staat om palletzendingen tot aan de eindontvanger in Denemarken af te leveren.

Ook wanneer ontvangers of laadadressen geen vorkheftruck of laaddocks hebben, kunnen wij vrachtwagens met een een los- of laadklep inzetten. Ze hebben wij in veel gevallen een oplossing!

Services

✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Stukgoed transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport Denemarken