• Ruim 100 vrachtwagens
  • Betrouwbaar familiebedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Uw aanvraag binnen één uur beantwoord

Onze planners zijn nu beschikbaar

Direct contact

Transport van en naar België


Heeft u spullen die van Nederland naar België vervoerd moeten worden? Of wilt u spullen vanuit België naar Nederland laten vervoeren? Dan helpen wij u verder! Van Wijngen beschikt dagelijks over vrachtwagens die tussen België en Nederland rijden.

Van Wijngen International is een lang bestaand familiebedrijf met een kundig team van ervaren transport planners. En transport zit bij ons in het bloed. Zodoende kunnen wij u als geen ander van dienst zijn.

Complete vrachten tussen België en Nederland

De inhoud van de volledige trailer tot uw beschikking

Wanneer wij voor u complete vrachten vervoeren, maakt u gebruik van het volledige laadvermogen van onze trailer. De afmeting van onze trailer is 2,40, bij 13,40. De hoogte is afhankelijk van het type tussen de 2,70 en 3 meter hoog.

Zodoende kunnen we voor u bijvoorbeeld 33 europallets (80 x 120 cm) of 26 blokpallets (100 x 120 cm) vervoeren. Het maximale gewicht is 25000 kilo.

Groupage tussen België en Nederland

Groupage is een flinke kostenbesparing!

Wanneer wij voor u groupage vervoeren, maakt u gebruik van een deel van het laadvermogen van onze trailer. In dat geval vervoeren wij spullen van verschillende klanten. Deze groeperen wij vervolgens samen zo efficiënt mogelijk.

Wij bieden u zo een deur tot deur oplossing. Door moderne informatiesystemen houden wij u altijd op de hoogte. En door zo efficiënt mogelijk te plannen, bespaart u geld.

Pallet transport van en naar België

Uw pallet binnen enkele dagen in heel België geleverd of geladen

Wanneer uw zending te zwaar is voor pakketpost, is het vaak verstandiger uw spullen per pallet te vervoeren. Dankzij een sterk netwerk zijn wij in staat uw palletzendingen tot aan de eindontvanger in België af te leveren.

Ook aan tijdsleveringen kunnen wij ons committeren. Zo voorkomen we dat productieprocessen stil vallen of dat goederen uit voorraad raken. Omdat wij dagelijkse vertrekken naar België hebben, kunnen we een snelle afhandeling van uw pallets garanderen.

Machine transport van en naar België

Geschikt materiaal om uw machines veilig te vervoeren

Vanwege ons uitgebreide wagenpark kunnen wij machines met uitéénlopende afmetingen, door heel België, van de verlader tot aan de eindontvanger vervoeren.

Wij maken gebruik van MEGA-trailers en gewone tautliners. Deze kunnen via het dak en via de zijkant beladen worden. En onze MEGA-trailers hebben een binnenhoogte van 3 meter.

Daarnaast kunnen wij gebruik maken van diepladers om grotere ondeelbare goederen te vervoeren. Zo vinden wij veel oplossingen!

Transport services België

Onze services op een rijtje:

✔ Groupage transport

✔ Pallet transport

✔ Stukgoed transport

✔ Complete vrachten / FTL

✔ Spoedtransport België