Logistiek bedrijf


7Wij zijn jaren geleden begonnen als kleine vervoerder die transport naar Frankrijk verzorgde. Tegenwoordig zijn wij één van de grote logistieke dienstverleners van Nederland.

Eigen vrachtwagens

Door uw goederen te vervoeren met eigen vrachtwagens, hebben wij meer controle over uw zendingen. Daarnaast investeren wij continu in nieuw materiaal. Wij hebben immers de gezonde ambitie om te groeien als bedrijf. En met een modern wagenpark lopen wij voorop in duurzaamheid en vernieuwing.

Europees netwerk

Wij zijn in de logistiek toonaangevend binnen Europa. Wij hebben een uitgebreid wagenpark en een groot Europees netwerk. Zo zijn wij in staat om palletzendingen van Zweden tot aan Frankrijk op het juiste afleveradres te krijgen. Volgens afspraak. Onze expediteurs hebben de juiste connecties en jarenlange ervaring. Zo kunnen wij het juiste materiaal in te zetten. Op Europees niveau.

Persoonlijk contact

Onze expediteurs hebben vanuit ons logistieke centrum in Breda altijd persoonlijk contact met u. Voor u als klant biedt het grote gemakken wanneer u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Onze logistieke medewerkers kennen daarnaast de noodzaak om flexibel te handelen in de logistiek.

Opslag

Om goederen voor korte of lange tijd op te slaan, hebben wij een warehouse van 1500 m2 op onze hoofdvestiging in Breda. Wij bevinden ons in het centrum van het internationale vervoer tussen de Benelux en Frankrijk, langs de A16, op industrieterrein Hazeldonk.