Internationaal transport


Transport naar Frankrijk is onze corebusiness. Maar door de jaren heen hebben wij ons toegelegd tot internationaal transport door heel Europa.

Als internationaal transportbedrijf bieden wij dankzij een sterk Europees netwerk vervoer aan binnen heel Europa. Als asset-based transportbedrijf hebben wij het voordeel om eigen vrachtwagens in te zetten, naast het gebruik van ons Europese netwerk.

 

LTL – Less Than Truckload

Het vervoer van zendingen die niet het gehele volume van onze oplegger in beslag nemen. In dat geval vervoeren wij vrachten van verschillende verladers en voegen wij die in één trailer met verschillende bestemmingen samen.

FTL – Full Truckload

Hierbij maakt de klant gebruik van het volledige laadvermogen van onze trailer, complete vrachten. Het kan dan gaan om 33 europallets (80 x 120 cm) of 26 blokpallets (100 x 120 cm) tot maximaal 25000 kilo.

Inbraakwerend transport

Voor het vervoer van hoogwaardige goederen houden wij ons aan de nodige veiligheidseisen, zoals het gebruik van gesloten trailers en bewaakte parkeerplaatsen.

JIT – Just in Time delivery

Door JIT leveringen leveren wij goederen precies op tijd zonder dat productieprocessen stilvallen of goederen uit voorraad raken.

Levering met laad- en losklep

Niet alle bedrijven en ontvangers hebben mogelijkheden om met een vorkheftruck of een laadkaai goederen te ontvangen. Op aanvraag hebben wij het juiste materiaal om goederen met losklep en pompwagen bij ontvangers af te leveren.

Snel transport en expres-diensten

Omdat wij al jaren ervaring hebben in het verzorgen van internationale sneltransporten door geheel Europa zijn wij u op elk moment van dienst. Dit geldt zowel voor een pallet als voor een complete trailer lading. Door onze flexibiliteit is het ad hoc in gang zetten van transport een specialiteit van ons.