Martien van Wijngen had enkele klanten en maakte gebruik van zijn vaste vervoerders. Maar al snel merkte hij dat hij meer controle had door zelf een vrachtwagen te kopen. En zo geschiedde. Al snel ging er een wit met blauwe Volvo-truck over de weg. Later volgden er velen.

Vandaag stellen wij met recht dat VAN WIJNGEN INTERNATIONAL zich onderscheidt van overige Europese vervoerders. Met meer dan 100 eigen vrachtwagens zijn wij nu de Frankrijk-vervoerder bij uitstek. Met deze vloot bedienen wij alle uithoeken van Frankrijk.

 

Onze locatie

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van het internationale vervoer tussen de Benelux en Frankrijk, in Breda langs de A16, op industrieterrein Hazeldonk.

 

Franse chauffeurs

In tegenstelling tot veel andere vervoerders kiezen wij om geen goedkope Oost-Europese chauffeurs in te zetten. Het gebruik van Franse chauffeurs is één van de manieren waarmee wij ons onderscheiden.

 

Een centrale planning

Vanaf onze locatie in Breda sturen wij alle transporten tot aan de eindontvanger, centraal aan. En in tegenstelling tot grote logistieke spelers voeren wij al uw transporten zelf uit. Vanuit Breda hebben wij dus complete controle over uw zendingen. Uw vaste contactpersoon antwoordt u op elk moment te vertellen waar uw zending zich bevindt en wat ermee gebeurt.